Toplice su popularna zimska destinacija

odmor u Thermani Laško

Kada govorimo o zimskom dijelu godišnjeg odmora, najveći je dio onih koji ga koriste za odlazak na skijanje, no postoje i druge opcije kao što su toplice u Sloveniji. Slovenija je, naime, na vrhu ljestvice zemalja s velikim brojem termalnih izvora koji se iskorištavaju za otvaranje toplica. Osim toga, Slovenija ima predivan krajolik zbog čega je vrlo atraktivna velikom broju korisnika koji ih iz godine u godinu sve više posjećuju i uživaju. 

Toplice su jednako prilagođene i odraslima i djeci zbog čega se brojne obitelji odlučuju upravo za njih. Velik broj ponuda kao što su otvoreni i zatvoreni bazeni, animatori za djecu i aktivnosti prilagođene njima samo su dodatan razlog zbog kojega bi svi sebi, a i svojim najmlađima trebali omogućiti ovakav odmor. Ono što je važno naglasiti je da velik broj ovakvih mjesta nerijetko ima i promotivne ponude u kojima primjerice za rezervaciju od 6 noćenja, korisnicima daruju jednu noć gratis što svakako valja iskoristiti.

toplice su popularna zimska destinacija
Toplice su jednako prilagođene i odraslima i djeci.

Ponuda u toplicama za svakoga

Toplice u Sloveniji imaju vrlo raznovrsnu ponudu koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike. Neke od najatraktivnijih aktivnosti u kojima korisnici mogu uživati su:

  • Bazeni s termalnom vodom
  • Saune
  • Masaže
  • Ljekovito blato
  • Slane sobe
  • Detox programi

Sve navedene aktivnosti i još više, otkrit ćete odlučite li svoj odmor provesti u Thermani Laško, koja uz sve navedeno nudi i neke posebne pogodnosti i usluge. Ovisno o tome koje su vaše potrebe i želje o uslugama koje su najbolje za vas uvijek se možete savjetovati sa stručnim i ljubaznim osobljem koje će na temelju svojih znanja i iskustva pripremiti najbolje pakete za vas.

Aktivno-opuštajući odmor

Ono što toplice u Sloveniji čini posebnima i izdvaja ih od drugih toplica u Europi svakako je spoj njihovog predivnog krajolika u kojem korisnici mogu uživati sudjelovanjem u brojnim rekreativnim aktivnostima kao što je biciklizam ili pak samo lagana šetnja u prirodi. 

Nakon jednog takvog jutra ili popodneva, uživanje u svim blagodatima toplica u Sloveniji kao što su masaže, aroma terapija, plivanje u bazenima s termalnom vodom ili pak sauna, učinit će vaš odmor još kvalitetnijim. Ljubazno i stručno osoblje uputit će vas na mjesto na kojem možete posuditi bicikl, a dat će vam i prigodnu kartu okolnih biciklističkih staza.

Odmor za cijelu obitelj pod zvijezdama

S obzirom na to da su toplice u Sloveniji okružene predivnim krajolicima, brdima i dolinama, brojne svojim korisnicima, posebno kada se radi o paketima za dvoje, nude izlete koji uključuju kampiranje pod zvijezdama. 

Odabir noćenja u šatoru pod zvijezdama korisnicima omogućava dodir s prirodom i predivan, opuštajući odmor. Šatori su opremljeni svim potrebnim za noćenje i uživanje pa gotovo da uopće nećete imati osjećaj da vrijeme ne provodite u šatoru već u vrhunskom smještaju.

Izvrsne pogodnosti toplica u Sloveniji

Osim što su toplice u Sloveniji jedan od omiljenih načina provođenja odmora obitelji s djecom, one su isto tako popularne i kod parova zbog čega brojna mjesta imaju promotivne pakete za dvoje u kojima korisnici po nižoj cijeni mogu dobiti vrhunske usluge. 

Ovakvi paketi za dvoje vrlo su često aktualni kao vikend ponude, odnosno ponude za savršen vikend bijeg iz grada, ali i u razdobljima praznika kao što je Dan zaljubljenih ili Dan žena. Ukoliko još niste posjetili toplice u Sloveniji, ovakve ponude su odličan način da se upoznate s njihovom ponudom i provedete nezaboravan vikend ili godišnji odmor s voljenom osobom.

Thermana Laško za ultimativno uživanje

Iako su sve toplice vrlo posjećene i voljena mjesta za obiteljski odmor ili za paket u dvoje, kao jedne od najpopularnijih i korisnicima najdražih svakako je Thermana Laško. Ove toplice nalaze se u blizini Celja, a u svojoj ponudi ujedinjuju odmor u prirodi, ali i uživanje svih osjetila u toplicama i popratnim uslugama. Osim toga, termalna izvorska voda koju nalazimo u Thermani Laško, kroz povijest je bila poznata kao vrlo ljekovita o čemu govori i zapis da se i austro-ugarski car Franjo Josip I. dolazio kupati u Thermanu Laško. 

paket u dvoje u Thermani Laško
Voljeno mjesto za obiteljski odmor ili za paket u dvoje.

Osim ljekovite termalne vode, Thermana Laško poznata je i po brojnim tretmanima u čijim procedurama se koriste sastojci slični onima koji se koriste za proizvodnju njihovog poznatog piva. Također, tu su i tretmani s industrijskom konopljom kao i velik broj tretmana za detox cijelog organizma zbog čega Thermana Laško svakako mora biti na vašem popisu mjesta koje morate posjetiti.

Članci u istoj kategoriji: